TJÄNSTER

VÅRA TANKAR

Det finns många goda skäl till att vilja planera bostad och trädgård i etapper. PARADIS erbjuder därför olika tjänster, från det stora till det lilla. Det vill säga från den fullständiga formgivningen av hela trädgården till det effektiva rådgivande hembesöket som ger nya infallsvinklar och inspiration.


RÅDGIVNING | HEMBESÖK

Har du kört fast i gamla idéer? Känns det för mycket att göra om hela trädgården på en gång? Då har du stor glädje av ett hembesök (omkring två timmar) där vi tillsammans diskuterar dina önskemål och funderingar. Du antecknar själv under mötets gång.

Tjänsten kan lätt kompletteras med formgivning och mer specificerade växtförslag (se nedan) om och när du så vill. Kontakta oss så berättar vi mer!

Fast pris: 3 500 kronor inklusive moms. Milersättning tillkommer vid längre körningar.


FORMGIVNING

Kanske du har flyttat in i ett nytt hus eller inte är nöjd med hur du utnyttjar din trädgård. Då kan PARADIS trädgårdsdesign hjälpa till med formgivning av hela eller delar av trädgården. Vi erbjuder allt från enkla illustrationsritningar och växtförslag till belysningsplaner, fullständiga växt- och materialförteckningar, årlig skötselkalender eller planterings-/materialritningar som kan lämnas direkt till en anläggare.

Om du behöver hjälp med sten- och växtbeställning och/eller projektledning och koordinering med bra anläggare bidrar vi gärna med det.

Likaså kan vi hjälpa till med att föreslå och leverera "rekvisita" såsom utemöbler, dynor, krukor m.m som stämmer med totaldesignen.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte så berättar vi mer.

Pris: Enligt offert efter första mötet.


REKOMMENDATION | FÖRSÄLJNING

Genom åren har PARADIS byggt upp ett bra nätverk av duktiga tillverkare, importörer och specialister inom trädgård. Därför kan vi erbjuda både ett brett bassortiment av växter och material och ett unikt urval av ovanliga plantor och material av hög kvalitet och till bra priser – sådant som du normalt sett inte hittar i en vanlig plantskola.


KONTAKTA OSS gärna så berättar vi mer.

© Copyright PARADIS TRÄDGÅRDSDESIGN